bruisende zaken

18 Prachtige appartementen aan de wijnruitstraat

18 Prachtige appartementen aan de wijnruitstraat

01-07-2021

Op het terrein van de voormalige Burgermeester Moonenschool in Waalwijk is een prachtig plan gemaakt door de bekende Waalwijkse architect, Jurre Jan van Reeven.

De ideale kans voor senioren!Wonen in Bloemenoord

Het plan bevat 18 energiezuinige koopappartementen zogenaamde ’NOM’ woningen. “Een nul-op-de-meterwoning houdt in dat een woning over het hele verbruiksjaar gezien net zoveel energie verbruikt als er lokaal op een dure manier wordt opgewekt’’.

Dus u heeft nog maar een energierekening van misschien een paar tientjes per jaar, of zelfs een rekening van 0 euro.

Het betreft driekamerappartementen van 81m2 t/m 86 m2, exclusief balkon van ca. 8 m2. Het complex is gelegen tussen de Wijnruitstraat en de Klaproosstraat. Aan de oost-west en zuidzijde grenst het complex aan het groen, met aan de zuidzijde een waterpartij. De balkons zijn gesitueerd op het zuiden/zuidwesten. Alle appartementen hebben een parkeerplaats op eigen terrein en een eigen berging.

Van de Zande Makelaardij Waalwijk is ingeschakeld om de verkoop te begeleiden. ‘’Dit wordt 100% mooi wonen, dicht bij alle noodzakelijke voorzieningen met onder andere Albert Heijn ‘Bloemenoord’ op loopafstand, maar vooral ook door de unieke ligging aan groen en water, aldus Joris Elbersen van Van de Zande Makelaardij.’’ Start verkoop begin juli 2021

Kijk op www.wijnruitstraat.nl voor meer info!

Van de Zande Makelaardij Waalwijk | Grotestraat 344, Waalwijk +31416333059 | nieuwbouw@zande.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10881 - Sweet Table 4 You