Adverteren werkt!

bruisende zaken

FysioProMotion in de decembermaand: rustig en weinig bewegen?

FysioProMotion in de decembermaand: rustig en weinig bewegen?

01-12-2021

Niets is minder waar. December is een van de drukste maanden van het jaar. Omdat mensen dan al langer aan het werk zijn en de vakantie alweer lang geleden was. Vooral de terugkerende klachten zoals schouder- , nek- , en rugklachten zijn weer stug aanwezig. Maar ook dan pakken wij het aan met een persoonlijk behandelplan, gericht op wat jouw doel is. En hoe je het ook wendt of keert: bewegen is ook in december een goed plan!

Goede voornemens of gewoon het hele jaar door aan jezelf werken? We zien de laatste jaren in onze praktijk een verandering bij de cliënten zelf. 10 jaar geleden kwamen mensen bij ons en zeiden: “Ik heb rugklachten en wat kunnen jullie eraan doen?”. Nu komen er steeds meer mensen met vragen als: “Ik heb last van mijn enkel tijdens het hardlopen, wat is er aan de hand en wat kan ik zelf doen?”.

En in december zie je steeds vaker dat mensen bewust meer gaan wandelen en sporten en gezond eten om te compenseren voor de gezelligheid met Sinterklaas en Kerst.

Revalidatie na operatie

Normaal gesproken worden er in de decembermaand veel operaties uitgevoerd: bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie. Omdat mensen dan veel thuis zijn, is het dan makkelijker in te plannen. De revalidatie begint thuis met: oefenen en trainen. We komen eerst bij de mensen thuis als ze niet gebracht kunnen worden. Zo snel mogelijk gaat de revalidatie verder op de praktijk.

Gezond leven en bewegen als medicijn

Bij FysioProMotion gaat behandelen langzaam naar preventie van chronische ziekten en het voorkomen van blessures. Dat is echt de kracht van fysiotherapie. Daar gaan we met ons team in 2022 weer mee aan de slag!

Fijne feestdagen!

Fazantenjachtstraat 26, Tilburg | 013-4672199 | info@fysiopromotion.nl | www.fysiopromotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).