Adverteren werkt!

bruisende zaken

Op weg naar een gezondere leefstijl

Op weg naar een gezondere leefstijl

01-12-2021

Zelf viel ze enkele jaren geleden op eigen kracht 55 kilo af. “En als ik dat kan, dan kan jij dat ook!” daar is Centaine Polman, eigenaresse van Centaine Gewicht en Voeding, van overtuigd. “De eerste stap richting die gezonde leefstijl zetten kan alleen best moeilijk zijn en daar wil ik je graag bij helpen.”

Als gewichtsconsulent kan Centaine niet alleen putten uit haar eigen ervaring, maar ook uit de kennis die zij opdeed tijdens haar omscholing tot gewichtsconsulente.

“Daardoor kan ik iedereen die bij mij aanklopt voor hulp de nodige handvaten bieden om uiteindelijk een gedragsverandering teweeg te brengen op het gebied van voeding en mindset die leidt tot een gezondere leefstijl.” Om dit doel te bereiken biedt Centaine diverse opties.

“Zo kun je bij mij terecht voor persoonlijke een-op-eenbegeleiding in de vorm van wekelijkse afspraken. Daarnaast heb ik ook een speciaal onlineprogramma ontwikkeld, waardoor ik op laagdrempelige wijze nog veel meer mensen kan helpen richting die gezonde leefstijl. Geen ingewikkeld programma waarbij je in een keer je hele leven moet omgooien, maar juist kleine stappen die eenvoudig zijn te integreren in je dagelijkse leven. Als je klein begint, zul je van daaruit namelijk vanzelf de nodige stappen gaat zetten voor het meest duurzame resultaat. Uiteindelijk gaat het immers om een verandering van leefstijl op de langere termijn. En daar kan ik je dus bij helpen”

Oestgeeststraat 145, Tilburg 06-23389110 Eigenaar: Centaine Polman www.centainegewichtenvoeding.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).