Column

Voel je weer één tussen lichaam en geest

Voel je weer één tussen lichaam en geest

01-06-2023

Wanneer je zowel mentaal als fysiek tip top in orde bent kan dit erop duiden dat alle zeven chakra’s in balans zijn. Helaas komt dit in de wereld van vandaag niet vaak voor. Chakra’s raken door vervelende gebeurtenissen of ervaringen uit balans.

Chakra-massage

Wanneer een chakra uit balans is kan dit op vele verschillende manieren tot uiting komen. Denk aan last van de onderrug of pijn op de borst, maar ook aan dominantie of onverschilligheid. Deze klachten lopen erg uiteen maar hebben in veel gevallen toch een gedeelde oorzaak, namelijk een chakra die uit balans is. Wanneer dit aan de hand is kan een massage voor de chakra’s uitkomst bieden. Een chakra massage behandelt namelijk zowel fysieke als mentale klachten. Je kan dit eigenlijk zien als een holistische aanpak bij het masseren.

Healing | Chakra-massage | Metamorfose-massage | Reading | Reiki op afstand | Energetische huisreiniging (op afstand)

 

Maak nu een afspraak! 06 - 575 277 71

Sleeuwijkerf 15, Tilburg Kloosterlaan 138-A, Breda 06 575 277 71 | contact@puurkelly.nl www.puurkelly.nle!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).