bruisende zaken

Voor iedereen een  stijlvolle keuken op maat

Voor iedereen een stijlvolle keuken op maat

01-02-2024

Wilt u een unieke keuken die perfect aansluit op uw wensen? Ga dan vooral eens langs bij Keukenarchitectuur midden Brabant in Gilze. Deze ambitieuze onderneming ontwerpt en bouwt al ruim 45 jaar keukens in alle mogelijke stijlen. Het familiebedrijf werd ooit opgericht door Wim Rietdijk. Tegenwoordig staan zijn zoons Dennis en Bob Rietdijk aan het roer.

‘We streven altijd naar een bijzonder, niet standaard ontwerp’

Mooi design én functioneel

Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand bij de ontwerpen van Keukenarchitectuur midden Brabant. “Een keuken moet immers niet alleen mooi zijn, maar ook gebruiksgemak bieden”, aldus Bob Rietdijk. “We denken graag met je mee om jouw droomkeuken te realiseren. Het is altijd weer een uitdaging om te komen tot een passend en tegelijkertijd uniek, verrassend ontwerp. Zeker bij kleine keukens is er vaak veel meer mogelijk dan mensen denken.” Je kunt een volledig nieuwe keuken laten bouwen, maar ook je bestaande keuken laten renoveren. “Met nieuwe frontjes en een nieuw aanrechtblad kun je al een heel andere uitstraling creëren.”

Kwaliteitskeukens Keukenarchitectuur

Midden-Brabant werkt bewust met keukenmeubelen en –apparatuur van topmerken als Santos en KAB-Design. “Op die manier ben je verzekerd van een hoge kwaliteit. Verder word je bij ons van begin tot eind goed begeleid, zodat je uiteindelijk het vertrouwen hebt dat er een doordacht ontwerp ligt dat voldoet aan het beeld dat je voor ogen had. Daar nemen we dan ook ruimschoots de tijd voor, we maken bijvoorbeeld ook een fotorealistische 3D tekening, zodat je precies weet hoe het eruit komt te zien.”

Alles uit handen

Uiteraard wordt tevens gezorgd voor vakkundige installatie van de nieuwe keuken. “Desgewenst kunnen we ook de eventueel benodigde verbouwing van de keukenruimte onder onze hoede nemen. Als klant hoef je alleen maar te genieten van het eindresultaat.” Het is duidelijk dat Bob nog steeds hart heeft voor zijn werk. “Je kunt er al je creativiteit in kwijt. Maar uiteindelijk doe je het natuurlijk voor het enthousiasme van je klanten!

Phantom 2, Gilze | Tel . 0161-431422 | info@kamb.nl | www.kamb.nl |

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg