BRUISENDE ZAKEN

Een sportiever en gezonder leven?

Een sportiever en gezonder leven?

31-05-2018

Twaalf jaar geleden begon Johnny van Bijsterveldt als fitness stagiaire bij Fysiotheek Gilze. Hij is er nooit meer weggegaan. In 2016 kreeg hij de kans om de praktijk over te nemen. Die greep hij met beide handen aan. Inmiddels heeft hij een jong, enthousiast team van fysiotherapeuten om zich heen verzameld, met ieder hun eigen specialisme.

Fysiotheek Gilze streeft naar een omgeving waar sportiviteit en gezondheid hand in hand gaan. “Met professionele begeleiding en een stuk persoonlijke aandacht helpen we je graag op weg naar een sportiever en een gezonder leven”, aldus Johnny.

Fysiotherapie als ‘core business’ Fysiotherapie vormt de ‘core business’ van Fysiotheek Gilze. Je kunt hier o.a. terecht voor sportfysiotherapie, manuele therapie, revalidatie, medical taping, mulligan concept, dry needling en extracorporeal shockwave therapie (ESWT). “Het maakt niet uit waarvoor je komt, we doen het vooral samen; bij ons in de praktijk, maar aan de hand van gerichte adviezen ook thuis. Voor iedere klacht gaan we gezamenlijk op zoek naar een passend behandelplan voor het optimale resultaat.” Volwaardige sportschool Fysiotheek Gilze beschikt tevens over een volwaardige sportschool - met moderne fitness- en krachtapparatuur - waar jong en oud op hun eigen niveau werken aan het realiseren van hun persoonlijke doelen. “Onze instructeurs begeleiden je en zorgen voor een verantwoorde manier van sporten. De gemoedelijke en dorpse sfeer is kenmerkend voor onze sportschool. Er is ruimte om gezellig een praatje met elkaar te maken onder het genot van een kopje koffie.” Nieuw: Een buitengym “De vorige eigenaren brachten ‘fitness’ ooit naar Nederland. We willen een voorloper blijven. Om die redenen openen we als een van de eerste fysiotherapiepraktijken een eigen buitensportlocatie. Vanaf de zomer kun je hier bootcamp en functional training lessen volgen. Je traint hierbij vooral met je eigen lichaamsgewicht en natuurlijke materialen. We merken dat er echt behoefte is aan deze andere manier van sporten; lekker actief bezig zijn en tegelijkertijd genieten van de frisse buitenlucht.”

Augustinastraat 14, Gilze | 0161-452805 | info@fysiotheekgilze.nl | www.fysiotheekgilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos