BRUISENDE ZAKEN

Weg ermee!

Weg ermee!

31-05-2018

Welkom op inktweg.nl, specialist in het weghalen van tatoeages, pigment/ouderdomsvlekken, kalknagels en beenvaatjes. Ook kunt u bij ons terecht voor couperose en littekens behandelingen of huidverjonging.

Veilig, pijnloos en voordelig verwijderen van tatoeages, pigmentvlekken, kalknagels en tandaanslag!

Tatoeages verwijderen
Voor het professioneel verwijderen van tatoeages zonder kans op littekens of andere blijvende beschadigingen van de huid, werken wij bij Inktweg.nl met de effectieve Q-switched Nd-YAG laser. Bij het tatoeages verwijderen, breekt de laser het verfpigment in de huid doelgericht af. Pigment/ouderdomsvlekken Eindelijk is er een oplossing voor pigmentophopingen die de huid een oneffen uitstraling geven. Met name ouderdomsvlekken, ook wel levervlekken genoemd, zijn één van de eerste tekenen van het ‘ouder worden’ en deze kunnen een ontsierende uitwerking op uw huidbeeld hebben.
 

Kalknagel verwijderen
Met de 1064 NM Long-Pulse ND Yag Laser verdwijnen de kalk/schimmelnagels als sneeuw voor de zon! Het ziet er vaak onverzorgd uit en er zijn tot nu toe weinig middelen waardoor deze schimmelnagels verdwijnen. Wij kunnen u nu helpen om deze nagels te behandelen. Tandenbleken Onze Whitening-gels zijn goedgekeurd door de Europese Unie en bevatten natuurlijke ingrediënten die je tanden beschermen tegen schadelijke bacteriën en je gebit sterker maken. Zo zijn onze producten 100% veilig en worden je tanden mooi gezond wit. Wij zullen je adviseren over de te verwachten resultaten. Veilig, pijnloos en voordelig je tandenbleken bij inktweg.nl

Kanaaldijk Noord 7, Dongen | inktweg@hotmail.com | 06 11 90 99 26 | Ma. en woe. van 10.00 uur tot 18.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo