bruisende zaken

Duurzaam ontharen

Duurzaam ontharen

29-06-2018

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Met IPL worden haarzakjes vernietigd zodat haargroei wegblijft. De lichtbundel wordt geabsorbeerd door pigment in het haar, waarna het geabsorbeerde licht wordt omgezet in warmte en de haarfollikel (haarzakje) wordt vernietigd.

Deze maand korting op verschillende zone’s. Informeer naar de voorwaarden

Waarom meerdere behandelingen? Niet alle haren zitten met hun wortel goed vast in het haarzakje. Dit komt doordat een haar zich in verschillende groeifasen kan bevinden. Alleen de haren in de actieve groeifase (anagene fase) zitten met hun wortel goed vast in de voedingsbodem van de haarfollikel en worden tijdens de behandeling in één keer vernietigd. Over het algemeen bevindt ongeveer 30% van het totaal van de haren zich in deze actieve groeifase, maar dit verschilt per persoon.

De haren die al in de overgangsfase zijn of rustfase (katagene en telogene fase) zitten, zijn met de wortel al los van de voedingsbodem. Deze haren nemen wel de energie van de laser op, maar de follikel of het haarzakje kan niet worden vernietigd. Uit deze follikel groeit dus weer een nieuwe haar en pas als deze haar weer in de actieve groeifase is gekomen, kan de follikel effectief worden vernietigd. Dit is de reden waarom men meerdere behandelingen nodig heeft om alle haren in de actieve groeifase te kunnen raken.

Intense Pulsed Light = Super Hair Removal

Kanaaldijk Noord 7, Dongen | inktweg@hotmail.com | 06 11 90 99 26 | Ma. en woe. van 10.00 uur tot 18.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos