bruisende zaken

Wist u dit… over letselschade?

Wist u dit… over letselschade?

31-08-2018

Carmen van Dam is een ervaren en gedreven LSA Letselschadeadvocaat die weet wat ze wil. LSA-advocaten zijn dé topexperts in het verhalen van letselschade. Carmen staat slachtoffers bij in alle mogelijke letselschadezaken, zoals verkeers- en arbeidsongevallen, medische fouten, ongevallen met kinderen of dieren en ongevallen door gebrekkige producten of wegen.

Welke schadeposten heeft u?

Wist u dat… ... Een letselschadeslachtoffer in beginsel recht heeft op een volledige schadevergoeding? ... Letselschade niet alleen bestaat uit smartengeld, maar uit alle schade die u lijdt als gevolg van lichamelijk of geestelijk letsel door een ongeval of medische fout? ... Een blauwe plek of een schaafwond u al recht geeft op een smartengeldvergoeding? ... U een vaste vergoeding kunt claimen voor verblijf in een ziekenhuis of revalidatiecentrum? ... U ook recht heeft op schadevergoeding als u door uw letsel huishoudelijke hulp moet inschakelen, zelfs als familieleden of vrienden deze hulp gratis aan u verlenen? ... Derden ook recht hebben op vergoeding van de kosten die zij maken, die anders door het slachtoffer zouden worden gemaakt? ... U tijdens het letselschadetraject aanspraak kunt maken op voorschotten? ... Uw werkgever bij arbeidsongeschiktheid wettelijk verplicht is 2 jaar lang (slechts) 70% van uw loon door te betalen, waardoor u inkomensschade lijdt? ... Toekomstige schade op voorhand voorlopig of definitief kan worden afgewikkeld, maar dit niet te vroeg moet gebeuren? ... Advocaat- en deskundigenkosten verhaalbare schadeposten zijn? Ontdek de top 33 meest door mij verhaalde schadeposten op: www.cvdletselschade.nl/info/schadeposten

06-11104009 | info@cvdletselschade.nl | www.cvdletselschade.nl/bruist

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg