column

Marte Verhelst, post-hbo sportfysiotherapeut en gewichtsconsulent i.o.

Marte Verhelst, post-hbo sportfysiotherapeut en gewichtsconsulent i.o.

30-09-2018

In januari 2015 mocht ik mijn diploma fysiotherapie in ontvangst nemen en ben daarna direct gestart met werken in ’s Gravenmoer & Breda. Het werken in een dorp sprak mij meteen aan. Dit voornamelijk door de gezellige en persoonlijke sfeer dat een dorp met zich meebrengt. In maart 2017 zocht Johnny versterking binnen zijn team en heb ik de overstap gemaakt naar Fysiotheek Gilze.

Gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van sporters zowel in preventieve fase als tijdens een revalidatie/blessure

Naast mijn interesse voor fysiotherapie ben ik ook veel bezig met sport, gezondheid en voeding. Gedurende mijn opleiding fysiotherapie heb ik een minor gevolgd in de richting van ‘Lifestyle coaching’ en heb ik een extra opleiding ‘Sport, voeding en supplementen’ gevolgd. Om deze laatste opleiding aan te vullen ben ik op dit moment bezig met een opleiding tot gewichtsconsulent. Graag zou ik al deze kennis en vaardigheden zo snel mogelijk in de praktijk willen brengen binnen Fysiotheek Gilze

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut ben ik gestart met een post-hbo sportfysiotherapie opleiding en heb deze in juni 2018 succesvol afgerond. Hierdoor ben ik gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van sporters zowel in preventieve fase als tijdens een revalidatie/blessure.

Augustinastraat 14, Gilze | 0161-452805 | info@fysiotheekgilze.nl | www.fysiotheekgilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum