column

ReAttach therapie met gegarandeerd resultaat

ReAttach therapie met gegarandeerd resultaat

31-10-2018

Wil je terug komen in je eigen kracht en je zelfvertrouwen hervinden? Wil jij je energiek voelen en eindelijk innerlijke rust ervaren? Verlang je er naar je vrij te voelen en wil je helemaal jezelf zijn? Verdriet en rouwverwerking Doorbreken van negatieve patronen Depressieve gedachten Persoonlijkheidsproblemen Faalangst Angststoornis Burn-outklachten Stress gerelateerde klachten (PTSS) Wanneer je je herkent in deze symtomen dan is een ReAttach therapie zeker iets voor JOU! ReAttach is een bewezen methode om je daar bij te helpen.ReAttach is een kortdurende therapie- vorm die is gericht op het verwerken van informatie, emoties en gebeurtenissen. We geven informatie die eerder onvoldoende is opgeslagen een plekje en doorbreken beperkende patronen. Samen creëren we rust en ontspanning. ReAttach is een milde therapie waarbij je niet hoeft te praten

Ik help je met het oplossen van je vragen met behulp van een tappend ritme op denkopdrachten

Wil je graag van je frustatie af en je onzekerheid de baas worden? De therapie helpt je met het verkrijgen van focus en zelfvertrouwen. De behandeling is een uitkomst voor iedereen die moeilijk kan praten over emoties, of die het gevoel hebben dat stress de toekomst in de weg zit.

wilt u Iets van mij zien? Spirituele beurs Scc De Helftheuvel Helftheuvelpassage 115 ‘s-Hertogenbosch Bel 06-45185940 of mail me gerust op info@praktijkinnerlijkebalans.nl

Bijsterveldenlaan 79, Tilburg | T (0)6 45 185 940 | info@praktijkinnerlijkebalans.nl www.praktijkinnerlijkebalans.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos