column

Waarom een makelaar inschakelen?

Waarom een makelaar inschakelen?

31-10-2018

Hogere verkoopprijs! Lagere aankoopprijs! Kosten die u maakt, verdient u meerdere malen terug!

Twee in één! Moet u uw eigen huis ook nog verkopen? Dan krijgt u van ons gratis aankoopbegeleiding! We zoeken mee naar een geschikte woning, gaan mee met bezichtigingen, adviseren u over de mogelijkheden, doen de onderhandelingen voor u en nemen tot het einde extra zorgen uit handen

Nieuwe woning? Denk in mogelijkheden Om je eigen (t)huis te maken, zul je jouw eigen persoonlijke smaak moeten inbrengen. Andere materialen, eigen kleuren, meubels, enz. Maar alles begint met een leeg huis! Dus kijk tijdens een bezichtiging niet naar de meubels en afwerking op de muren. Zijn de ruimtes groot genoeg? Kunnen we een kast plaatsen voor opbergruimte? Zijn de keuken en badkamer naar onze smaak of willen we deze aanpassen? Hoelang kunnen we vooruit in deze woning en zouden we ooit kunnen aanbouwen of wordt de tuin dan te klein? Zijn die scheuren in de muren te verklaren? Instapklaar? Altijd standaard klussen Iedereen is op zoek naar een instapklaar huis. Maar bestaat dit? Je wilt toch niet in het huis van een ander wonen, maar je eigen smaak laten zien. Daarom zul je altijd aan het werk moeten; schilderen, kitwerk, andere vloer, ander keukendeurtje, nieuwe wc-bril, enz.

Hoofdstraat 97, Rijen | 0161 224618 | www.rolandjansenmakelaars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg