column

De makelaar  die helemaal thuis is in Tilburg

De makelaar  die helemaal thuis is in Tilburg

31-10-2018

En je verrast met uitstekende service en scherpe courtage.Persoonlijk, modern en servicegericht. Dat kenmerkt de dienstverlening van Via Paul Makelaardij. Wij zijn helemaal thuis in Tilburg, kennen de wijken van de stad en weten wat er lokaal speelt.

Paul Ter Wolbeek, aangenaam De eigenaar en naamgever van Via Paul is Paul Ter Wolbeek. Als geboren en getogen Tilburger - woonachtig én werkzaam in de Puishaven - kent hij de lokale markt op z’n duimpje. Als 12-jarige jongen hield Paul al de lokale vastgoedadvertenties bij en ontwikkelde hij een voorliefde voor architectuur. Dankzij zijn makelaardij-opleiding, zijn ervaring als fiscaal adviseur en zijn grote netwerk levert Paul veel toegevoegde waarde als makelaar

Doen waar je goed in bent. Bij Via Paul vind je de makelaar die het beste met je voor heeft. Die zorgt dat je de best denkbare prijs krijgt voor je woning. En die je helpt je droomwoning of bedrijfspand te vinden. Daarnaast werkt Via Paul nauw samen met andere professionals om je een zeer compleet dienstenaanbod te kunnen leveren. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekadvies, interieurstyling, woningfotografie en taxaties.

Voor meer informatie bel: Via Paul 013 - 30 33 195

www.viapaulmakelaardij.nl Kempenaarplaats 8, Tilburg | 06-20113314 | paul@viapaulmakelaardij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos