bruisende zaken

Thuiskomen in 2019…

Thuiskomen in 2019…

01-12-2018

Woonwensen Iedereen heeft andere woonwensen en prioriteiten; locatie, woonoppervlakte, aantal slaapkamers, ligging tuin, garage, enz. Door meerdere woningen te bekijken en te vergelijken, leer je vanzelf wat belangrijk voor je is. Maar gevoel speelt toch de grootste rol. Als de woning aan alle punten voldoet, maar er geen klik is met de woning kan men beter verder zoeken. Een aankoopmakelaar kijkt met je mee naar de staat van de woning, mogelijkheden, kosten op korte en lange termijn, locatie….

Goede fotoreportage en presentatie lonen!

oede sfeer, goede verkoop Verkoopstyling, fotoreportages, video, plattegronden; Iedere woning krijgt bij ons zijn eigen manier van adverteren om extra aandacht te trekken en de woning op de juiste manier in beeld te brengen. We nemen voor je de tijd om een deal te sluiten waar alle partijen blij mee zijn

Gratis waardebepaling en verkoopstyling Een verkoop start bij het vaststellen van de actuele waarde van je woning. Daarna kan er een plan van aanpak gemaakt worden; kleine klusjes, opruimen, indeling? We richten zelfs lege woningen in

Presentatie Met een fotoreportage, 360 graden foto’s, een video en duidelijke plattegronden krijgt men een goede eerste indruk van de woning. Iedere woning krijgt bij ons zijn eigen advertenties, website en visitekaartjes.

Verkoop • Aankoopbegeleiding • Verkoopstyling • Taxaties

Hoofdstraat 97, Rijen | 0161 224618 | www.rolandjansenmakelaars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik