column

Infraroodtraining is een unieke methode voor omvang- en gewichtsverlies.

Infraroodtraining is een unieke methode voor omvang- en gewichtsverlies.

01-12-2018

SolidHealth is marktleider als het gaat om spectaculair afslanken met behulp van infraroodtraining. Dit systeem is specifiek ontworpen om effectief en versneld vet te verbranden.

Deze manier van sporten is ook zeer geschikt voor mensen met spierreuma, artrose en Multiple Sclerose (MS) (mits de gezondheid van het lichaam het toelaat).

In combinatie met voedingsadvies van SolidHealth verliest u 1 tot 2 kledingmaten in één maand. Van dit verlies is 75% tot 90% puur vet. De infraroodtraining duurt 25 minuten en staat gelijk aan 15 kilometer hardlopen

De sessie is een detoxtherapie. U verbruikt tot 5 keer meer calorieën en daardoor is de therapie dus 5 keer zo effectief. U verliest gewicht en omvang. U zult zich beter gaan voelen, gelijk al na de eerste sessie. Het stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen en is uitstekend voor uw humeur. Zo wordt lichttherapie al lange tijd ingezet tegen depressies

Een trainingssessie met de Sun400XL, 2 keer per week, biedt veel voordelen: gewichtsverlies, ontgifting en zuivering een jonge, stevigere en mooiere huid, herstelde ontspannen en gezonde slaap, soepelere gewrichten, verbetering van de algehele gezondheid, vermindering van leeftijdgerelateerde klachten, vermindering van ongewenste vetophopingen, cellulitisvermindering (zeer effectief i.c.m. andere behandelingen) en verbeterde doorbloeding.

Solidheath Tilburg Noord Drieburcht Wagnerplein 3a (3e verdieping) Solidhealth Lifestylecenter Reeshof Warmondstraat 116 (bij station Reeshof ) 085-4831748 | info@solidhealth.nu www.solidhealth.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos