column

Al uw wensen in  een digitaal dossier?

Al uw wensen in een digitaal dossier?

01-12-2018

Regelmatig word ik geconfronteerd met nabestaanden die niet weten wat de overledene aan uitvaartwensen had.

Bel voor een kosteloos kennismakingsgesprek met 06 - 11 16 81 52 of stuur een email naar nalatenschapsmakelaar @joseappels.nl

Alles moet uitgezocht worden, van adressenlijsten en muziek tot aan de keuze wat de overledene wilde na zijn of haar overlijden. Crematie of begraven? En oh ja, waar dan en op welke manier? Uitstrooien of met een urn? Of op een natuur begraafplaats begraven? Dat kost veel tijd naast het verdriet wat er is. Nabestaanden willen dit goed regelen maar weten niet wat de wensen zijn van de overledene. En dat geeft discussie. De oplossing is om alles wat uw nabestaanden moeten weten, vast te leggen in een digitaal dossier. U kunt daar alles in opnemen, van adressenlijst tot verzekeringen, uitvaartwensen en wie uw huisarts en notaris is. Welke personen moeten als eerste gebeld worden? Wat moet er gebeuren met uw huisdieren? U geeft uw vertrouwenspersoon op als mede-accounthouder zodat deze actie kan ondernemen wanneer het moet. Daarnaast neem ik jaarlijks contact op om te zien of er nog wijzigingen zijn zodat uw gegevens bijgewerkt kunnen worden. Dat is wel zo makkelijk. Wilt u meer weten? Neem contact met mij op! Heeft u deze of andere vragen of opmerk-ingen omtrent een erfenis? Ik kijk graag samen met u wat ik voor u van betekenis kan zijn.Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg, erkend NalatenschapsMakelaar & Mediator in de regio Tilburg. Mijn oorspronkelijke werkervaringen heb ik opgedaan als adviseur en leidinggevende in veranderende organisaties in de financiële dienstverlening. Daarna heb ik gewerkt als operationeel directeur bij een Thuiszorg-organisatie. Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is! Iets voor mensen kunnen betekenen, verder helpen, met name tijdens periodes in hun leven die veranderingen of verlies met zich meebrengen. Met alle emoties die daarbij horen. Dit breng ik samen in mijn werkzaamheden als NalatenschapsMakelaar en Mediator. Goed kunnen luisteren, mensgerichtheid, organiseren en op zijn tijd een praktische insteek zijn een aantal kernkwaliteiten die bij mij passen. Ik wil weten wie de mens is die tegenover mij zit en hoe ik hem of haar het beste kan helpen. U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling.

06-11168152 | nalatenschapsmakelaar@joseappels.nl www.joseappels.nl | www.nalatenschapsmakelaar.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11040 Kringlooplijn