column

…verder vooruit  vanuit onze nieuwe locatie!  Ringbaan-Noord 54

…verder vooruit vanuit onze nieuwe locatie! Ringbaan-Noord 54

01-12-2018

We gaan vooruit. Na ruim anderhalf jaar hard werken aan de organisatie waren we sneller dan verwacht, toe aan een nieuwe locatie. Maar Vooruitzenden is gegroeid en we wilden in onze Tilburgse vestiging op een locatie zitten waar we makkelijk door iedereen gevonden en herkend konden worden en uiteraard meer ruimte hebben voor het verwezenlijken van onze dromen, was natuurlijk ook een pre.

Dat is gelukt! Onze nieuwe locatie, zo durf ik met enige trots wel te zeggen, is een echte ruime ‘zichtlocatie’ geworden. De kleuren en de letters van ons logo zijn op afstand te zien, nu we in Tilburg ons nieuwe pand hebben gevonden aan de Ringbaan-Noord 54

Het uiterlijk van ons pand is daarmee nog meer in lijn met de ambitie die we koesteren

We willen nog altijd het echte maatwerk leveren als intermediair. We willen iedereen die bij ons komt om te werken aan zijn of haar toekomst of de toekomst van het bedrijf op dezelfde intensieve wijze service bieden als voorheen. Op de nieuwe locatie is dat nóg beter mogelijk, want deze plek past nog beter bij onze ambities

Verder vooruit met je carrière of juist op zoek naar de mensen die samen met jou je dromen als ondernemer kunnen verwezenlijken? Plan eens een afspraak met ons en ga het gesprek voor je toekomst aan!

Ringbaan-Noord 54, Tilburg | 013-7852685 | contact@vooruitzenden.nl | www.vooruitzenden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos