bruisende zaken

 Administratieve hulp bij een echtscheiding

Administratieve hulp bij een echtscheiding

01-01-2019

Wanneer een stel gaat scheiden, dan zal hier een advocaat bij komen. Deze heb je ook nodig. Er moet juridisch erg veel geregeld worden en ook kunnen er conflicten ontstaan waarin bemiddeling nodig is. Dat kan ik níét!

Mijn gedachte is: ‘schoenmaker, blijf bij je leest’.

Wat ik wél kan doen, is op de achtergrond helpen en ondersteuning bieden bij de administratieve rompslomp.

Erg veel administratieve zaken moeten op de rit worden gezet, terwijl je ook een aantal praktische zaken moet regelen. Natuurlijk geldt ook voor deze groep dat je weet dat dit moet, maar dat vaak de energie ontbreekt om ook daar nog mee bezig te zijn. Laat dan het geregel maar aan mij over en zorg goed voor jezelf! Dus wacht niet langer en neem voor meer informatie telefonisch contact met mij op 06-16 01 25 78 van maandag t/m zaterdag tussen 9.00
- 21.00 uur.

Kim Administratieve Thuishulp Denekampstraat 21, Tilburg | 06-16012578 info@administratievethuishulp.nl www.administratievethuishulp.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Reeshof Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).