bruisende zaken

De beste (nieuwe)  woonwensen voor 2019

De beste (nieuwe) woonwensen voor 2019

01-01-2019

Roland Jansen Makelaars kent de woningmarkt door en door. Zo kunnen wij u op basis van ligging, omgevingsfactoren, bouwstijl en staat van onderhoud deskundig informeren over de waarde(ontwikkeling) van de woonhuizen in deze streek. Met Roland Jansen Makelaars staat u er niet alleen voor.

Goede fotoreportage en presentatie lonen!

Een huis verkopen of kopen is een spannende, maar tegelijkertijd onzekere gebeurtenis. Wij zijn waarschijnlijk even enthousiast als u, maar blijven ook kritisch en realistisch. Mocht u uw woning bij ons in de verkoop zetten en een nieuwe woning op het ook hebben, dan is onze aankoopbegeleiding een gratis dienst.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek waarin we een realistische waardebepaling van uw huidige woning doen en/of uw droomhuis bespreken. Roland Jansen Makelaars, uw VBO-makelaar! Deze ruime vrijstaande woning heeft een luxe zwembad (2018) en sauna in de achtertuin. De woning ligt in een rustige straat, aan een ven, in de jonge wijk “de vliegende vennen” . Er is een woonkamer met erker, een woonkeuken met kelder, een tv-/speelkamer, een hobbyruimte met douche en toilet en een inpandige garage.

De eerste verdieping heeft 4 slaapkamers, een luxe badkamer en apart toilet. De gehele woning is geïsoleerd en heeft een centraal stofzuigsysteem. De begane grond is v.v. vloerverwarming. De hardhouten kozijnen zijn v.v. HR++ glas en grotendeels v.v. rolluiken. Vraagprijs € 749.000,
- k.k.

Bouwjaar 1999, aanbouw 2002, inhoud 967 m³, woonoppervlak 258 m², perceel 800 m²

Hoofdstraat 97, Rijen | 0161 224618 | www.rolandjansenmakelaars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Reeshof Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).