Bruisende zaken

Culinaire wereldreis

Culinaire wereldreis

01-01-2019

Een heerlijk avondje uit, daarvoor ben je bij Pino’s Wereld Eetcafé aan het juiste adres. Werelds dineren in een warme en sfeervolle setting.

Ervaar zelf het wereldse gevoel van Pino’s en proef de sfeer

Het concept

“De gerechten op onze menukaart zijn afkomstig uit een breed scala aan landen; van Turkije tot China en van Mexico tot Marokko. Eerlijke en pure gerechten, bereid met dagverse producten. Waar je ook zin in hebt, bij ons vind je dus ongetwijfeld iets naar jouw smaak. Bovendien wisselt de kaart regelmatig waardoor je ook steeds weer nieuwe gerechten kunt proeven en kennis kunt maken met andere wereldse keukens. De wereld is zo groot, waarom zou je je dan beperken tot slechts één specifieke keuken als je je gasten ook de keuze kunt bieden?”

Wereldse ambiance

“Niet alleen aan het eten wordt bij ons veel aandacht besteed, ook aan de ambiance. Die is eveneen werelds en laat zich omschrijven als warm en knus. Zowel grote groepen als kleine gezelschappen zijn bij ons meer dan welkom. En ben je op zoek naar een geschikte plek voor een romantisch diner voor twee? Zoek dan niet verder, maar reserveer een van onze speciale tweepersoonstafels in de knusse nis in ons eetcafé.”

PROEF HET ZELF! Reserveer op 013-5425523

Eigenaar: N. Solmaz | Stationsstraat 8,Tilburg | 013-5425523 | www.pinos-eetcafe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Reeshof Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).