bruisende zaken

Begin jij het jaar met goede voornemens?

Begin jij het jaar met goede voornemens?

01-01-2019

Bij Verkeersschool Doen kunnen leerlingen één of meerdere rijlessen per week inplannen. Samen met de leerling plannen wij de volledige rijopleiding.

Wil je jouw rijbewijs in een korte periode halen? Bij ons is het ook mogelijk om in een periode van 10 of 14 dagen je rijbewijs te behalen, wij rekenen hier geen extra kosten voor. Ben jij op zoek naar een rijschool in Tilburg of omgeving, of zijn er nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Over ons & onze rijlessen in Tilburg e.o.

Wij willen elke leerling begeleiden bij het halen van zijn of haar rijbewijs. Of je nu een vlotte leerling bent of juist iets meer tijd nodig hebt, voor elke leerling is plaats bij Verkeersschool Doen. Kwaliteit en begeleiding staat bij ons voorop. Wij bieden professionele en persoonlijke gerichte autorijlessen. We vinden het belangrijk dat je op je eigen tempo je rijbewijs kunt halen. Je hebt een vaste, vertrouwde rijinstructeur die precies weet wat je al hebt geleerd. Dat is de kracht van Verkeersschool Doen. Wij willen dat jij eenvoudig, snel en met veel plezier je rijbewijs kunt halen in de buurt van Tilburg. Waarom je rijbewijs halen bij Verkeersschool Doen? Wij zijn ervan overtuigd dat je je rijbewijs gemakkelijker haalt wanneer je het echt naar je zin hebt. Bovendien zorgen wij ervoor dat je bij elke rijles in de omgeving van Tilburg iets nieuws leert, zodat je écht waar voor je geld krijgt. Bij ons kun je terecht voor rijlessen die niet te duur zijn, flexibel zijn en goed te begrijpen zijn.

Je rijbewijs halen hoeft maar één keer en daarom moet je het zo leuk mogelijk maken. Wie geven autorijlessen? Kamresh Lachman (links) en Gregorie van de Werp (rechts) zijn allebei rijinstructeur van Verkeersschool Doen. Als je bij ons gaat lessen, zullen we elke rijles zo ontspannen en gezellig mogelijk maken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je begrijpt waarom je iets moet doen. Zo kun jij straks geheel zelfstandig de weg op.

Tenslotte kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor vragen! Verkeersschool Doen biedt extra aandacht aan veiligheid, verkeersinzicht en voertuigbeheersing tijdens de rijlessen.
- Geen wachtlijst
- Vaste rij-instructeur
- Rijlessen in eigen tempo
- Goed onderhouden lesauto’s
- Persoonlijke en professionele begeleiding
- Begin met je rijbewijs vanaf je 16,5 jaar!

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

De Reeshof Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).