bruisende zaken

Auto Blaschke  staat altijd voor u klaar!

Auto Blaschke staat altijd voor u klaar!

01-02-2019

In het drukke verkeer en met de complexe autotechnieken van tegenwoordig, kunt u soms wel eens ‘een gelukje’ gebruiken.

Ons team staat in 2019 weer voor u klaar!

Komt het nu toch voor dat u blikschade of ruitschade heeft, bent u bij Auto Blaschke altijd van harte welkom, ongeacht wat uw verzekering aangeeft en ongeacht de grootte van de schade. Wij regelen alles voor u en nemen de zorg uit handen. Ook bij ons krijgt u een vervangende auto. Hopelijk komt het niet vaak voor, maar anders helpen wij u graag en zorgen dat u snel weer mobiel bent.

Uiteraard bent u ook altijd welkom voor onderhoud, APK, banden, storingen etc.
 

Wij zijn Bosch Car Service Auto Blaschke.

45 jaar geleden opende Auto Blaschke haar deuren. Door hard te werken en dicht bij ons zelf te blijven, hebben we een goede reputatie opgebouwd die in 2015 leidde tot een tweede plaats bij de verkiezing van beste autobedrijf van Nederland. Daar zijn we heel trots op. Ons team staat voor kwaliteit en service. Het is een mix van ervaring en jong talent, maar allemaal even enthousiast, klantvriendelijk en fris.

Wij zijn groot, maar niet te groot om een persoonlijke band met u op te bouwen. Wij zijn klein, maar niet te klein om u perfect te kunnen servicen.

Auto Blaschke staat voor u klaar.
Voor APK, onderhoud, reparaties, schadeherstel en voor nieuwe en gebruikte auto’s bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Uw auto moet het gewoon doen. Elke dag. Daar rekent u op.

Laarstraat 61 & Ringbaan Oost 156 Tilburg | 013-4682001 www.autoblaschke.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Reeshof Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).