column

Goed voorbereid  op wintersport!

Goed voorbereid op wintersport!

01-02-2019

Met deze twee oefeningen bereid jij je extra voor op de wintersport!

Veel succes met deze 2 oefeningen! En veel veilige wintersport kilometers!

1 Sterke bovenbenen

Ga met je voeten stevig staan op heupbreedte, strek je armen naar voren uit en doe vervolgens alsof je gaat zitten. Zak diep door je knieën en duw hierbij je billen naar achter toe. Kom rustig omhoog en maak een x aantal (bijv. 10 tot 30) herhalingen totdat de bovenbenen verzuren. Daarna even pauze. Herhaal dat 3 keer. Wat je als aanvulling, naast deze dynamische oefening kunt doen is het vasthouden van de zogenaamde squat houding in plaats van het veren. Ook weer tot de verzuring toetreedt.

2 Balans

Om je balans te verbeteren kun je veel oefeningen doen. Een van de gemakkelijkste voor thuis is het staan op 1 been terwijl je kookt of je tandenpoetst. Ook kun je het staan op 1 been oefenen met je ogen dicht. Met deze oefening train je de coördinatie en snelheid van zowel de spieren om je enkels, knieën en heupen, wat goed van pas komt op de wintersport!

Oefentherapie Cesar Gilze | Lange Wagenstraat 55e, Gilze 0161-456055 | Info@oefentherapiecesar-gilze.nl www.oefentherapiecesar-gilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum