column

De e-bike specialist van het zuiden

De e-bike specialist van het zuiden

01-02-2019

In onze werkplaats beschikken wij over een uitgebreid aanbod aan zeer specialistisch gereedschap. Onze werkbanken en speciale fietsstandaards zijn erop gericht om uw fiets met de grootst mogelijke zorgvuldigheid te behandelen.

E-APK nu van € 67,50 voor € 55,-

Daarnaast volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en seminars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fietsgebied en zijn de ideale sparringpartners om u te adviseren bij de aankoop van een fiets of aanverwante artikelen. Bezoek onze website voor meer informatie en wat wij voor u kunnen betekenen.

Van Boxel Tweewielers, de fietsspecialist van het zuiden. U kunt in onze winkel terecht voor alles op fietsgebied, we hebben een groot assortiment fietsen van stadfietsen tot een ruime keuze aan sportieve en elektrische fietsen. Ook voor onderdelen, accessoires, kleding en een bikefit kunt u bij ons terecht. Bent u al in het bezit van een fiets maar bent u op zoek naar een professionele werkplaats met goed opgeleid personeel, maak dan gerust een afspraak om uw fiets te brengen.

Nieuwstraat 33a, Gilze 0161-454799 info@vanboxelgilze.nl www.vanboxelgilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg