Column

Een (t)huis waar je  				blij van wordt…

Een (t)huis waar je blij van wordt…

01-02-2019

Roland Jansen Makelaars denkt in mensen, niet alleen in woningen. Dat is prettig voor u én voor uw potentiële kopers. De afgelopen jaren hebben wij ons verder ontwikkeld vanuit de steeds groeiende behoefte om het anders te doen dan grote makelaarskantoren en u de aandacht te geven die u als klant verdient.

Gratis waarde- bepaling

Wat is uw woning waard?

Voor je tot verkoop over gaat, komen wij graag bij u langs voor een gratis waardebepaling, het verkoopproces uit te leggen en de lijnen uit te zetten.”

Een bruisende indruk

Als makelaar/taxateur en verkoopstyliste zorgen wij ervoor dat uw woning zo goed mogelijk op de woningmarkt wordt weggezet. Een goede fotopresentatie moet direct de aandacht trekken naar uw woning. Mensen moeten geprikkeld en nieuwsgierig worden. Ik kom dan ook graag bij u langs om samen tot een optimale verkooppresentatie te komen en geef u tips & trucs op het gebied van woningstyling en inrichting. Tijdens bezichtigingen voor zowel aankoop als verkoop, denk ik mee met de kijkers. Enthousiaste kijkers en daadwerkelijk tot aan- en verkoop over gaan is waar we voor gaan.”

Twee in één !

Mogen wij uw huis verkopen? Dan krijgt u van ons gratis aankoopbegeleiding! We zoeken mee naar een geschikte woning, gaan mee met bezichtigingen, adviseren u over de mogelijkheden, doen de onderhandelingen voor u en nemen tot het einde extra zorgen uit handen.”

Hoofdstraat 97, Rijen | 0161 224618 | www.rolandjansenmakelaars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik