Column

Fysiotheek Gilze

Fysiotheek Gilze

01-02-2019

Bieke Merkx, sinds maart 2018 werkzaam binnen Fysiotheek Gilze als algemeen fysiotherapeut.

In 2013 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in datzelfde jaar ben ik direct aan de slag gegaan bij een particuliere praktijk. Kort daarna ben ik gestart met de tweejarige opleiding tot McKenzie-therapeut. Dit is een behandelmethode gespecialiseerd in rug –en nekklachten. De inzet van de patiënt is bij deze therapie erg belangrijk. Iets wat ik erg goed vind. Ik denk namelijk dat je in alle uren die je niet bij mij bent, juist de vooruitgang kunt boeken. Als patiënt zelf invloed kunnen uitoefenen op je klacht, middels oefeningen voor thuis, is iets wat ik altijd nastreef.

In 2016 ben ik de Master Manuele Therapie gestart aan de SOMT University in Amersfoort. Manuele therapie is een specialisatie binnen de fysiotherapie, die zich voornamelijk richt op het onderzoeken en behandelen van klachten aan de wervelkolom of gewrichten. Tijdens deze opleiding word je getraind in het analyseren van gezondheidsproblemen en het uitvoeren van specifieke mobilisaties en manipulaties (in de volksmond kraken).

Heeft u last van uw rug of nek en wilt u hier snel vanaf?
Dan is manuele therapie wellicht iets voor u! Mail of bel dan direct voor een afspraak.

Door deze technieken laat je een gewricht vaak snel weer goed bewegen.

Augustinastraat 14, Gilze | 0161-452805 | info@fysiotheekgilze.nl | www.fysiotheekgilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00182 Budoshop TeeJoos