bruisende zaken

Ken je dat gevoel, alsof  de jaren gaan tellen?

Ken je dat gevoel, alsof de jaren gaan tellen?

01-03-2019

Maar waarom zou je je laten beperken door je lichaam, vaak kan je er nog wat aan doen.

Merkt u dat: - Het bewegen de laatste tijd niet meer zo soepel gaat als een aantal jaar geleden? - Dat je voorzichtiger moet bukken of op moet staan omdat het anders misschien wel in je rug schiet? - Of merk je dat je gedurende de (werk)dag last krijgt van een druk op de schouders en nekspieren en dit de bewegingsvrijheid ontneemt en vooral spanning met zich mee brengt? Hoe fijn zou het zijn als je weer wat vrijer kunt bewegen en niet steeds belemmerd of gehinderd wordt door deze lichamelijke klachten? Wat zou het jou opleveren als je soepeler bent, minder stram en alles weer meer vanzelf gaat? Wat heb je al lang niet meer gedaan vanwege bepaalde klachten, maar zou je eigenlijk stiekem heel graag weer eens doen? En waarom zou je dat zo graag willen? Welke meerwaarde heeft dit voor de kwaliteit van jouw leven? En wat zouden anderen aan jou kunnen opmerken, dat je weer iets doet wat uje al lang niet meer hebt gedaan (wat jou zo’n tevreden, blij, gelukkig of voldaan gevoel gaf)? Met al deze vragen komen we samen tot de kern van het probleem. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er voor jou zijn? Oefentherapie is de bewezen therapie om zelf wat aan jouw lichamelijke gesteldheid te doen. Leer met oefeningen je lijf weer soepel maken en met houdingsadviezen je houding te verbeteren. En bovenal, leer je, je lichaam weer in balans te brengen zodat je niet langer hoeft te compenseren en je klachten zullen afnemen.

Oefentherapie Cesar Gilze | Lange Wagenstraat 55e, Gilze 0161-456055 | Info@oefentherapiecesar-gilze.nl www.oefentherapiecesar-gilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Reeshof Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).