bruisende zaken

Een huis als thuiskomen!

Een huis als thuiskomen!

01-03-2019

Mensen kopen vooral op gevoel? Kan dit mijn huis worden? Zet uw woonwensen op een rijtje. Waar liggen uw prioriteiten als u op zoek bent naar een eigen huis? Locatie, binnen- en buitenruimte, afwerking en budget.

Goede fotoreportage en presentatie lonen!

Registreer u nu en wij zoeken met u mee

We horen vaak van onze klanten dat ze regelmatig een huis willen bezichtigen, om vervolgens te horen dat deze al verkocht is. Zo staan woningen steeds vaker in de stille verkoop of worden als eerste aangeboden via het zoekersbestand van de verkopende makelaar. Staat u in ons bestand, dan bent u al een stapje dichtbij uw droomhuis.

Gratis aankoopbegeleiding

Mogen wij uw huis verkopen? Dan krijgt u van ons gratis aankoopbegeleiding! Zo kunnen wij u op basis van ligging, omgevingsfactoren, bouwstijl, staat van onderhoud deskundig informeren over de waarde(ontwikkeling) van de woningen in deze omgeving. Met Roland Jansen Makelaars staat u er niet alleen voor. Een huis kopen is een spannende, maar tegelijkertijd onzekere gebeurtenis. Wij zijn waarschijnlijk even enthousiast als u, maar blijven ook kritisch en realistisch. We zoeken mee naar een geschikte woning, gaan mee met bezichtigingen, adviseren u over de mogelijkheden en doen de onderhandelingen voor u.

Goede presentatie, goede verkoop

Uw huis is een waardevol bezit, zowel economisch als emotioneel. Duidelijke beschrijvingen, plattegronden en professionele fotografie, geven een duidelijke en goed beeld van uw bezit. Dit wordt desgewenst aangevuld met 360 graden foto’s, een video en eigen website.

Hoofdstraat 97, Rijen | 0161 224618 | www.rolandjansenmakelaars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

De Reeshof Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).