column

Medische missers

Medische missers

01-03-2019

Is bij u een diagnose verkeerd of te laat gesteld? Heeft u schadelijke middelen toegediend gekregen? Is er iets fout gegaan tijdens een operatie? De kans bestaat dat u recht heeft op een letsel-schadevergoeding.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Bel of mail mij!

Aansprakelijkheid van een arts

Het ontstaan van een complicatie of bijwerking is onvoldoende om letselschade te verhalen. Voor aansprakelijkheid van een arts of ziekenhuis is vereist dat de arts niet heeft gehandeld zoals van een bekwaam handelend arts mag worden verwacht. Bijvoorbeeld wanneer het protocol niet correct is nageleefd.

Bewijs

ls u stelt dat de arts een fout heeft gemaakt, rust op grond van de wet op u ook de bewijslast van deze stelling. Het meest voor de hand liggend bewijs is het medisch dossier. Dit is, tegen geringe kosten, op te vragen bij de arts of het ziekenhuis.

Medische fout of complicatie?

Weet u niet zeker of in uw geval sprake is van een medische fout? Mijn medisch adviseur kan uw vraag beantwoorden. Bij een positief advies kan ik namens u de wederpartij aansprakelijk stellen en uw volledige schade verhalen. Wie weet ziet u wel een mooie schadevergoeding tegemoet!

06-11104009 | info@cvdletselschade.nl | www.cvdletselschade.nl/bruist

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).