bruisende zaken

 Vakkundigheid en Brabantse gezelligheid

Vakkundigheid en Brabantse gezelligheid

01-04-2019

Van Boxel Tweewielers bestaat al meer dan 80 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot dé fietsspecialist van het Zuiden. In 1999 zijn Sonja en Bas van Boxel – naast de zaak in Galder – een filiaal in Gilze begonnen. In de winkel kun je terecht voor werkelijk alles op fietsgebied.

 

“We zijn inmiddels niet alleen meer gericht op het dorp maar hebben echt een regiofunctie”, vertelt Sonja trots. “Je vindt in de winkel een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte fietsen van bekende merken als Gazelle, Ridley en Koga; van stadfietsen tot sportieve fietsen en e-bikes. Daarnaast verkopen we allerhande accessoires en fietskleding, en zelfs sportvoeding en massagemiddelen. Dat geeft wel aan dat ook veel sporters onze winkel weten te vinden.”

Bike Fit studio

En dat is niet voor niets. Van Boxel Tweewielers beschikt namelijk over een zogenaamde Bike Fit Studio. “Als je een racefiets, mountainbike of cyclocrossfiets koopt, heb je bij ons de mogelijkheid om deze helemaal op maat te laten afstellen. Dit gebeurt door middel van een intake gesprek, lichaamsanalyse en fysiek onderzoek. Op deze manier verminder en voorkom je allerlei lichamelijke klachten, en kom je uiteindelijk tot betere prestaties.”

E-bikes

“Als het gaat om e-bikes vind je bij ons naast de klassieke modellen juist ook de meer sportieve e-bikes gericht op woon-/werkverkeer en op de jeugd. We beschikken bovendien over goed geschoold personeel dat graag het jaarlijkse onderhoud van je e-bike voor je verzorgt. En wil je een keer een e-bike proberen, dan hebben we testfietsen voor je klaar staan.”

Professionele werkplaats

De professionele werkplaats vormt het hart van de zaak. “Als je de fiets ’s-morgens brengt, is deze in principe aan het eind van de dag weer klaar. Eventueel kun je gebruik maken van een leenfiets. Voor kleine reparaties kun je dagelijks tussen 16.00 uur en 17.00 uur binnenlopen. Die proberen we als het even kan direct te verhelpen.”

Bij ons staat service, productkennis en vakbekwaamheid boven aan

Nieuwstraat 33a, Gilze | 0161-454799 | info@vanboxelgilze.nl | www.vanboxelgilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08404 Margriet van Ingen Uitvaartzorg