column

Job Maniac Gilze Rijen  				versus Rico Verhoeven

Job Maniac Gilze Rijen versus Rico Verhoeven

01-04-2019

Donderdag 21 februari waren wij als team van JobManiac Gilze Rijen te gast bij de bijeenkomst ‘BusinessBoost Connect’. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door ING Bank in samenwerking met diverse netwerk- platforms voor de ondernemer.

Het was een mooi programma waarin we een goede presentatie kregen van Rico Verhoeven. De bekende Kickbokser en Brabander in Nederland. Men zal denken: wat had die dan voor motivatie te vertellen voor ondernemers? Maar laat ik je verrassen: HEEL VEEL. Hij is naast een vechter die aan vechtsport doet ook een vechter die weet hoe hij achter zijn doel aan moet gaan.

Rico liet met zijn verhaal en in een presentatiefilm zien dat hij een goede motivator kan zijn maar ook hoe je als ondernemer jezelf goed kan motiveren om het vol te houden en om je doel te bereiken. Je doel is ver weg maar je kan het steeds dichterbij halen door in jezelf te geloven en je niet van je pad af te laten gaan.

Verder was het fijn om met ondernemers aan tafelrondes te komen om zo elkaar meer te leren kennen en stellingen te bespreken hoe men denkt over het ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken.

Op zoek naar een flexibele baan die bij jou past? Bent u als ondernemer opzoek naar het juiste productieve en flexibele personeel? Wij komen graag bij u langs wanneer u personeel nodig hebt.

Ben je op zoek naar een leuke job? Maak dan een afspraak bij ons en schrijf je in! De koffie staat klaar.

Kom je ook? Jij bent de toekomst!

Eigenaren: Diana Bruin en Danny Poortier | Ericsonstraat 2, Rijen | 06-11587636 | www.jobmaniac.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik