bruisende zaken

De Frietbergh waar verse friet nog echt vers is

De Frietbergh waar verse friet nog echt vers is

01-06-2019

Wij zijn Remco & Nathalie Rooijens, twee jonge en gedreven ondernemers. In ons midden Monica, filiaalleidster van Rijen. Samen met ons topteam staan wij al 11 jaar bekend om onze kwaliteit, klantvriendelijkheid en snelle goede service.

Wat is er zo speciaal?

Bij de Frietbergh worden de beste aardappelen nog vers in de winkel gesneden. Onze 100% rundhamburgers en kipsaté bereiden wij al vanaf dag 1 volgens onze eigen unieke receptuur. Wij zijn de enige cafetaria in Nederland waar de echte cervela met look van Bartis uit België verkrijgbaar is. IJsliefhebber? Wij verkopen vers gedraaid Jacobushoeve ijs gemaakt van verse biologische koemelk.

De Frietbergh Rijen Stationstraat 46

Een kleine zaak met een groot bereik. Onze klanten op deze vestiging komen niet alleen uit Rijen zelf maar ook van ver daarbuiten. Oosterhout, Tilburg, Gilze, Hulten, Dorst, Molenschot etc. Dit bereik is toegenomen na het winnen van diverse prijzen waaronder ‘Brabants Beste Snackbar’ op radio 8FM. In 2017 hebben we de zaak compleet gerenoveerd en de bakwand vervangen voor een bakinstallatie met een enorme capaciteit.

De Frietbergh Reeshof Huibevendreef 18

Deze ruime cafetaria is ideaal gelegen. Er is ruime parkeergelegenheid.

De cafetaria biedt ongeveer 50 zitplaatsen, verdeeld over de ruime serre en een zonovergoten terras. Eind januari 2018 hebben wij hier de deuren geopend na een complete make-over van het pand.

Wil je meer weten over de Frietbergh? | facebook.com/defrietbergh | instagram.com/defrietbergh

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10943 - Restaurant Palace Tilburg