column

Groepslessen Oefentherapie Cesar

Groepslessen Oefentherapie Cesar

01-06-2019

Vanaf nu bieden wij ook training in groepsverband aan. Train kleinschalig uw conditie, spierkracht, souplesse en verbeter uw houding! De groeps-lessen zijn geschikt voor iedereen die graag zijn of haar rug sterker wil maken en het belangrijk vindt om hier verantwoorde oefeningen voor te doen in de juiste houding.

Wat anderen zeggen over de Cesar groepslessen: Zwetend en kreunend liggen we zware oefeningen op een matje te doen en ik maak de opmerking: “Karin vraagt ons iets aardigs te schrijven.” Maar dat doen we met plezier, want we vinden allemaal, dat die spierversterkende en houdingcorrigerende oefeningen ons heel goed doen.

Zelf merk ik duidelijk, dat het me meer kracht geeft en dat mijn (zwakke) rug sterker is geworden en ik dientengevolge veel minder last heb van rugpijn.

De sfeer in de groepsles vind ik heel prettig. Gericht op stevig doorwerken met respect voor ieder individu. Karin is heel alert en corrigeert individueel.

Het verbaast me, hoeveel variatie ze weet aan te brengen in de oefeningen en ook dat draagt bij aan het plezier waarmee ik de lessen volg.

We starten met nieuwe groepen op dinsdag en vrijdagochtend 9.30 uur.

Neem voor meer informatie gerust contact op!

Oefentherapie Cesar Gilze | Lange Wagenstraat 55e, Gilze 0161-456055 | Info@oefentherapiecesar-gilze.nl www.oefentherapiecesar-gilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum