bruisende zaken

Oude spullen  met een verhaal

Oude spullen met een verhaal

01-06-2019

Al van kleins af aan heb ik een voorliefde gehad voor oude spullen. Spullen met een karakter, een leven achter zich... Vaak met zoveel zorg gemaakt en met zoveel liefde bewaard... Alweer 6 jaar geleden opende ik mijn eerste winkel in de Hoofdstraat in Rijen, uiteraard in een oud pand, een oud cafe.

Zondag 16 juni Tuin fair 10-17 uur

Genoten heb ik daar, veel klanten blij kunnen maken met de spullen die we vonden op de vele marktjes in allerlei landen. Per ongeluk kwamen we uit bij ons nieuwe adres, een oude leerlooierij en ik was meteen verliefd op het pand met zijn historie en bijzondere lichtinval. Een paar dagen in het jaar zijn we helemaal opgeruimd en aan kant, speciaal om de vele bezoekers uit binnen- en buitenland te kunnen ontvangen.

Zondag 16 juni is het weer zover! Onze jaarlijkse Tuin fair! De oude leerlooierij zal bomvol staan met schatten uit allerlei verschillende landen. Twee verdiepingen in een karakteristiek pand die met zorg verzameld zijn om uw interieur aan een mooie authentieke uitstraling te helpen. Of het nu gaat om een een mooie antieke kast, dat ene antieke schaaltje wat nog ontbrak of een tof zinken bad voor in de tuin... wij hebben het in huis. Of in onze winkeltuin... want onze fair valt samen met het evenement Rijen Ruikt van Stichting Juin. Vele tuinen zijn tijdens deze dag in het dorp open gesteld voor belangstellenden.

Bij ons kunt u naast lekker snuffelen tussen alle brocante ook terecht voor een lekker kopje koffie van TespresZo en heerlijke patisserie van Zoet en Stout.

Zondag 16 Juni 10.00 uur tot 17.00 uur Looiersveld 15, Rijen

kom ook! Er zit vast wat voor jou bij!

Looiersveld 15, Rijen 06 30506570 DeHippeKipBrocante

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo