bruisende zaken

Op zoek naar een  tweedehands motor?

Op zoek naar een tweedehands motor?

01-06-2019

Wheel Motoren is een éénmanszaak, die Peter Weel-Moes is begonnen in december 2016. Het bedrijf is ontstaan uit de passie voor motoren. Peter is heel klein begonnen, vanuit huis, onder de carport in Gilze. Inmiddels is hij alweer een jaar gevestigd in een winkelpand in Rijen.

Deze vind je bij Wheel Motoren!

Peter doet inkoop/verkoop van 2e hands motoren en daarnaast kunt u er terecht voor het onderhoud en reparaties aan alle merken. Alle ingekochte motoren worden geheel nagelopen op gebreken en indien nodig voorzien van een onderhoudsbeurt. Dus zoekt u een goed adres voor onderhoud of reparatie aan uw motor, of bent u op zoek naar een goede betrouwbare motor? Dan bent u bij Wheel Motoren aan het juiste adres.

Bezoek de website www.wheelmotoren.nl of bezoek ons op Facebook. U kunt Wheel Motoren vinden aan de Rembrandtlaan 160 in Rijen. De koffie staat altijd klaar.
 

Ook voor reparaties en onderhoud bent u aan het juiste adres!

Lovense Kanaaldijk 21, 5046 AV Tilburg | +31 6 30114922 | www.wheelmotoren.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo