column

Hielspoorklachten, achillespeesklachten  of andere peesgerelateerde klachten?

Hielspoorklachten, achillespeesklachten of andere peesgerelateerde klachten?

01-06-2019

Fysiotheek Gilze ontwikkelt zich als expertisecentrum in de behandeling voor hielspoorklachten, achillespees-klachten en andere peesgerateerde klachten. Door het gebruik van echo-grafisch onderzoek zijn wij in staat om op betrouwbare wijze de oorzaak van jouw klacht in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we een passend behandelplan opstellen zodat jouw klacht verholpen kan worden.

Breng dan een bezoek aan Fysiotheek Gilze.

Shockwave therapie Shockwave therapie is een effectieve behandelmethode voor de behandeling van hielspoorklachten, achillespeesklachten en andere peesgerelateerde klachten. Shockwave therapie versnelt het genezingsproces door de zelfhelende eigenschappen van je lichaam te activeren, je stofwisseling te stimuleren en de bloedcirculatie te verbeteren. Ook vermindert het direct de pijn waardoor je beter kan bewegen. De effectiviteit van Shockwave therapie is wetenschappelijk onderbouwd. Tijdens de behandeling brengt de fysiotherapeut gel op het behandelgebied aan. Daarna plaatst hij het shockwave apparaat op de huid. Dit apparaat geeft krachtige schokgolven.

De behandeling is gemiddeld één keer per week. Shockwave therapie is onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling en wordt hierdoor vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Fysiotheek Gilze is al jaren een begrip in Gilze.

Hét gezondheidscentrum waar u terecht kunt voor fysiotherapie, fitness en verandering van uw leefstijl. Onder begeleiding van een professioneel en gespecialiseerd team biedt Fysiotheek Gilze u de mogelijkheid om te werken aan ‘de beste versie’ van uzelf.

Augustinastraat 14, Gilze | 0161-452805 | info@fysiotheekgilze.nl | www.fysiotheekgilze.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo