bruisende zaken

Maak kennis met  DongensGenieten!

Maak kennis met DongensGenieten!

01-07-2019

In januari van dit jaar zijn Jeroen Trommelen en Jannie van Hees hun droom gevolgd en zijn een restaurant begonnen aan de Eindsetraat 2 in Dongen. Het pand kent een rijke geschiedenis aan horeca en ook Jeroen en Jannie gaan deze locatie voor nu en voor de toekomst op de kaart zetten.

‘In Dongen doen we dingen samen’

Jeroen en Jannie zijn twee geboren en getogen Dongenaren en zijn beide al van jongs af aan werkzaam binnen de horeca. Niet gek dus dat ze deze uitdaging zijn aangegaan in hun mooie en bruisende dorp Dongen. Bij het maken van de kaart zijn ze gaan kijken wat voor moois en lekkers er uit Dongen zelf gehaald kan worden. ‘ streekproducten zijn mooi, lekker en vol liefde omdat deze vaak niet zo grootschalig maar op maat verzorgd worden’.

Vers, streek; en seizoensproducten

Voor de hamburgers hoeven ze maar over te steken naar boerderijwinkel Den Heerd. De rest van het vlees komt van de keurslager uit omstreken: Marco van Strien. De verse groenten en fruit komen van groentespecialist Jan in het Groen op Klein-Dongen. Want dat wil Jeroen: VERS! ‘En koken doe je enkel en alleen met goede, verse en kwaliteit producten.’ Voor minder dan dat doet Jeroen het dus niet. Pim Filius, een top bakker uit Dongen, heeft voor hen alle broden gemaakt. Ook deze zijn op maat voor de wensen van Jeroen&Jannie en afgestemd op de kaart.

‘Met Dongen voor Dongen’

Het blijft niet bij deze mooie Dongense ondernemers. Nee, ook de koffie komt uit Dongen, van EKS. Alle dranken komen van Albert Schuermans van Rovin en om het plaatje compleet te maken voorziet Energie Dongen het pand van stroom. Dit dorpse gevoel waarbij voor iedereen de deur open staat voel je meteen wanneer je de deur binnen stapt.

Iets te vieren?

Naast lunch en diner bieden Jeroen en Jannie ook een passend middagje of avondje genieten voor grote groepen, speciale gelegenheden of op locatie. Zo verzorgen ze al regelmatig diners, buffetten en partijtjes voor groepen. Denk hierbij aan uitgebreid tafelen bij u thuis, heerlijke hapjes gedurende de hele avond of walking diner in het restaurant of op locatie.

Volg ons op: www.facebook/DongensGenieten of bezoek wwww.dongensgenieten.nl

Kom lekker genieten: Eindsestraat 2, Dongen Informatie & reserveringen: Bel 0162 238080 of mail naar info@dongensgenieten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04470 Discus Animo