bruisende zaken

Jouw   wereld kleuren?

Jouw wereld kleuren?

01-08-2019

Door creativiteit en goede adviezen mensen verbinden met zichzelf en met anderen. Of je nu senior, een millennial of junior bent. Dat is de grootste ambitie van Mireille Peemen, eigenaresse van Weltevree Colours. “Laten we samen de wereld mooier kleuren.”

 

Creatieve vorming

Weltevree Colours begeleidt, adviseert en coacht bij maatschappelijke en sociale vraagstukken. “Via creatieve vorming wil ik de mensen die bij mij aankloppen op weg helpen en ze laten zien dat ook zij hun eigen leven kleur kunnen geven. Als je creatief bezig bent, laat je je hoofd even ‘los’ en ontsnap je makkelijker uit de ratrace van het dagelijks leven, wat ondersteunend kan werken bij heel wat vraagstukken.”

Ook op locatie

Een besef dat Mireille zelf al veel langer heeft en dat ze sinds 1 april ook toepast via Weltevree Colours. “Jong en oud kan bij mij terecht, want iedereen heeft weleens vragen over de wereld om zich heen of problemen waardoor je even niet verder komt in het leven. Vaak verliezen mensen dan hun eigen invloed op zaken. Op zo’n moment is het fijn als iemand naar je luistert en met je meedenkt. Creativiteit in denken en doen is hierbij altijd het sleutelwoord. En ben je niet in de gelegenheid om naar mijn atelier te komen? Geen probleem! Ik werk ook bij de mensen thuis, mocht daar behoefte aan zijn.”

Workshops

Behalve voor advies en begeleiding kun je bij Weltevree Colours ook gewoon terecht voor een leuke, creatieve workshop. Eveneens in groepsverband met bijvoorbeeld vrienden of collega’s. “En haak niet bij voorbaat al af omdat je denkt niet creatief te zijn. Daar gaat het helemaal niet om. Ik heb voor iedereen wel een passende ‘tool’ om uiteindelijk samen tot het gewenste resultaat te komen. En dan zul je zien: je kunt vaak meer dan je zelf denkt. En door dat besef zet je ook al heel wat mooie, duurzame veranderingen in gang. Geweldig om daar een kleurrijk steentje aan bij te mogen dragen.”

 

Eigenaar: Mireille Peemen | Rimpelaar 71, Molenschot | 06-50846336 | www.weltevree-colours.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11040 Kringlooplijn