column

Ook zo een hekel aan huidoneffenheden?

Ook zo een hekel aan huidoneffenheden?

01-10-2019

Heeft u zich altijd al geërgerd aan die rode adertjes, pigmentvlekken of andere huidoneffenheden? Dan heeft de T-away specialisatie nu de oplossing in slechts enkele minuten.

Wij helpen u er vanaf! Bel voor een afspraak 010-2460985

De behandeling van het verwijderen van huidoneffenheden:

De behandelingen zijn kort van duur en geven direct resultaat. In een enkel geval zijn meerdere behandelingen nodig, afhankelijk van de hoeveelheid te behandelen gebieden. Uiteraard wordt er gewerkt met een hoge mate van deskundigheid en veiligheid. Bovendien wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van wegwerpmateriaal, zodat de hygiëne gewaarborgd is. De hoogfrequente wisselstroom zorgt voor warmte die door de uiterst dunne naald stroomt.

Het resultaat na het verwijderen van huid-oneffenheden:

In het geval van (steel) wratjes, vetknobbeltjes e.d. wordt, nadat de naald zijn werking heeft gedaan een korstje gevormd. Het korstje valt na enige dagen af, de huid daaronder is glad en roze en verkleurt na verloop van tijd weer mooi bij. Het mooie is dat men direct resultaat ziet!

In onze moderne en prettige salon staan wij voor je klaar om je alles te kunnen bieden op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging.

Wij zijn trotse partner van verschillende vooraanstaande merken en streven ernaar elk bezoek bij Beauty & Skincare een prettige beleving te laten zijn.

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is waar we voor staan.

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

Rubensplein 8-B, Schiedam 010-2460985 info@beautyskincareschiedam.nl www.beautyskincareschiedam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV