bruisende zaken

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

01-12-2019

In onze moderne en prettige salon staan wij voor je klaar om je alles te kunnen bieden op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging. Wij zijn trotse partner van verschillende vooraanstaande merken en streven ernaar elk bezoek bij Beauty & Skincare een prettige beleving te laten zijn. Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is waar we voor staan.

Mooi van binnen en van buiten

U wordt bij Beauty & Skincare Schiedam hartelijk ontvangen – uiteraard met een lekker kopje koffie of thee – door eigenaresse Willemijn Lomeijer en haar collega’s schoonheidsspecialiste Yvette en Romy. Bij binnenkomst valt uw oog meteen op de vele mooie producten die er te koop zijn. Naast de huidverbeterende producten heeft Willemijn ook prachtige lederen tassen van het merk “Baggyshop”, een sieradenlijn van K’aschka jewellery en de natuurlijke make-up 100% “Mineralogie”. Dus wilt u uzelf een cadeau doen of iemand anders verwennen, dan heeft u een ruime keuze.

Samen werken aan huidverbetering “Bij een nieuwe klant starten we altijd met een intakegesprek en eventueel een behandeling, zo leren wij uw huid goed kennen en weet u hoe wij werken. Naar aanleiding van deze intake geven wij een eerlijk en deskundig advies en hoe we de huid vooral samen kunnen gaan verbeteren. Wij vinden het heerlijk als de dames en heren na een behandeling stralend de deur uit lopen.

Voor een optimaal resultaat is het echter essentieel dat u uw huid ook thuis goed verzorgt.

Streven naar vernieuwing “We werken in de salon met producten van vooraanstaande merken zoals PH-Formula, Nimue, en Corpolibero. Daarnaast blijven wij onszelf ontwikkelen door regelmatig trainingen en workshops te volgen. We werken dan ook met de beste technieken en de nieuwste apparatuur voor gezicht en lichaam. Beauty & Skincare Schiedam biedt tevens de innovatieve pigment-behandeling van Meline aan. “Dit is de eerste en enige productlijn gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie”.

Feestmaand December Stapelkortingen in de maand december op de producten van Mineralogie make-up, Nimue en Ph-formula (m.u.v. de geschenkverpakkingen). Tevens ontvangt u een lot in de maand december en maakt u kans op een heerlijke verwenbehandeling in de maand januari 2020.

Rubensplein 8-B, Schiedam | 010-2460985 | info@beautyskincareschiedam.nl | www.beautyskincareschiedam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV