bruisende zaken

Last van overtollig  vet en cellulite

Last van overtollig vet en cellulite

01-01-2020

Veel mensen hebben ler last van. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de moeilijke lichaamsdelen, zoals buik, heupen en billen.

- Januari - In het teken van onthaasten na drukke feestdagen detoxen, massages, werken aan een summerbody, goede voornemens? Hiervoor bij Beauty & Skincare Schiedam aan het goede adres.

En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, het is een pijnlijke, risicovolle en dure ingreep. LIPO III cavitatie is hét alternatief om van overtollig vet af te komen, zonder gevaarlijke operatie, maar met hetzelfde effect.

Al na enkele behandelingen zichtbaar resultaat!

Doelgerichte aanpak van probleemgebieden zoals o.a.: heupen, billen, buik, dijen! Hét alternatief voor liposuctie! Geen operatie, injecties of littekens! Veilig, pijnloos en betaalbaar! Verlies in centimeters, zonder sporten! Zeer plaatselijke behandeling mogelijk! Reductie van cellulite! Korte behandeltijd van 20 tot 40 minuten! Geen medische ingreep – geen bijwerkingen!

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en wordt in overleg een behandelplan samengesteld.

In onze moderne en prettige salon staan wij voor je klaar om je alles te kunnen bieden op het gebied van innerlijke en uiterlijke verzorging.

Wij zijn trotse partner van verschillende vooraanstaande merken en streven ernaar elk bezoek bij Beauty & Skincare een prettige beleving te laten zijn.

Persoonlijke aandacht en eerlijk advies is waar we voor staan.

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

Kennismakings- behandeling voor € 69,-. Intake en eerste behandeling nu tijdelijk voor € 69,-.

Rubensplein 8-B, Schiedam 010-2460985 info@beautyskincareschiedam.nl www.beautyskincareschiedam.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching