bruisende zaken bruisende zaken

Uw ogen in vertrouwde handen

Uw ogen in vertrouwde handen

01-02-2020

Na 30 jaar te hebben gewerkt bij verschillende optieken, was Martin Stolk toe aan een nieuwe uitdaging. Meer dan vijf jaar geleden opende hij dan ook de deuren van zijn eigen optiek, Ottica Eye Fashion, in Schiedam. Inmiddels zijn er al drie vestigingen in Rotterdam: “Ik zit niet stil”, aldus Martin. Naast de optiek importeert hij trendy brilmonturen uit Amerika, die hij vervolgens distribueert via andere opticiens.

Een afspraak is niet nodig, loop vooral een keer binnen

Ruime keuze in brilmonturen en lenzen

Ottica Eye Fashion beschikt over een uitgebreide keuze in brilmonturen; een mix van bekende modemerken en bijzondere brillen labels van internationale ontwerpers. “We helpen onze klanten graag om het brilmontuur uit te zoeken dat het beste bij hen past. Als het gaat om contactlenzen gaan we mee met de nieuwste ontwikkelingen. Zo zijn er tegenwoordig lenzen speciaal voor mensen die veel achter een beeldscherm zitten, ze geven meer rust aan de ogen.”

Service en vakmanschap

Optische hulpmiddelen zijn eveneens te koop bij de optiek. “Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we ook mensen met specifieke oogproblemen helpen.

We zoeken altijd naar een oplossing en verwijzen indien nodig door.” Niet voor niets staan service en vakmanschap hoog in het vaandel bij Ottica Eye Fashion. “Onze klantgerichtheid is heel groot. Even een brillenpoot repareren of een nieuw schroefje indraaien; we doen het allemaal!”

Maatschappelijk ondernemen

“Samen met collega-ondernemer mevrouw M. Wigmans zet ik me bovendien in voor Stichting J&S Projecten in Schiedam. Vanuit deze stichting koppelen we jongeren met een problematische achtergrond aan ouderen die een helpende hand kunnen gebruiken. Op die manier willen we iets betekenen voor onze directe omgeving.”

6 dagen per week geopend van 9.00 tot 19.00 uur

Groenelaan 99a, Schiedam | 010-4261930 | seeyou@otticafashion.nl | www.otticafashion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching