bruisende zaken

Feest bij Beauty &  Skincare Schiedam!

Feest bij Beauty & Skincare Schiedam!

01-03-2020

Met trots kunnen wij zeggen dat we dit jaar ons 5-jarig jubileum vieren! Samen met u als loyale klant, is de salon een succes geworden en daar willen wij u graag voor bedanken!

Wij nodigen u uit om dit met ons te vieren op 7 maart van 10.00 uur tot 16.00 uur met een hapje en drankje en bijzondere acties!

Speciale feestacties op zaterdag 7 maart*

10% KORTING op alle gezichtsproducten (m.u.v. cadeaubonnen). * LEUKE AANBIEDINGEN op leren Baggyshop tassen/portemonnees. * Cosmetisch arts ALEX HEEZEN adviseert over BOTOX EN FILLERS, met ruimte voor een behandeling. * Make-up artist CORIN adviseert over PERMANENTE MAKE-UP voor wenkbrauwen en eyeliner. * Info over HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN (o.a peeling, needling, microdermabrasie).

* Iedere klant ontvangt een lot voor een GOODIEBAG VERWENBEHANDELING. * MANICUREBEHANDELING DE LUXE voor 10,- Graag reserveren. * PEDICUREBEHANDELING DE LUXE voor 20,- Graag reserveren. * Touch up met MINERALEN MAKE-UP. Bij aanschaf van een product ontvang u 50%KORTING op een lipgloss.

Reserveer telefonisch een plekje voor deze dag! Neem gezellig een vriendin, je moeder, je dochter, je man mee!

Beauty & Skincare | Rubensplein 8B, Schiedam | 010 - 24 60 985 | beautyskincareschiedam.nl facebook.com/BeautySkincareSchiedam | instagram.com/beautyskincareschiedam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching