bruisende zaken

Wil jij weer zelfverzekerd in je bikini én een gezonde lifestyle?

Wil jij weer zelfverzekerd in je bikini én een gezonde lifestyle?

01-04-2020

Wij werken niet alleen aan het uiterlijk met onze behandelingen voor lichaam en gezicht. Ook werken wij met het Straight away afslankprogramma, waarbij wij persoonlijke begeleiding bieden om jou te helpen jouw doel te bereiken. Of dit nu voor jou betekent om eindelijk weer in die jeans te passen of om je gezondheid te optimaliseren. Straight away betekent niet alleen je gezonde gewicht bereiken, maar dit ook te behouden door je lifestyle te veranderen.

Tijdens een wekelijks consult word je bij ons in de salon gewogen, gemeten, geadviseerd en gemotiveerd om je doel te bereiken.

In deze eerste fase val je 1-1,5 kg per week af door de producten van Straight away te gebruiken volgens het door diëtisten ontwikkelde programma. Als je je streefgewicht bereikt heb, bouwen we de producten af en we gaan over op normale en gezonde voeding.

Na deze fase ga je gezond leren eten zonder producten, om op lange termijn je gewicht te behouden. Wij helpen je hierbij door je te leren wat gezonde keuzes zijn en hoe jij balans kunt vinden in je leven op gebied van voeding. Deze laatste fase is de fase gewichtsbehoud en hier zijn wij nog steeds jouw stok achter de deur.

De 34 producten van Straight away zijn lekker en makkelijk en bevatten alle voedingsstoffen, vitaminen en mineralen die jouw lichaam nodig heeft. Een verantwoorde manier van afvallen dus!

Beauty & Skincare | Rubensplein 8B, Schiedam | 010 - 24 60 985 | beautyskincareschiedam.nl facebook.com/BeautySkincareSchiedam | instagram.com/beautyskincareschiedam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV