bruisende zaken

Zit je vast  	en heb je hulp nodig?

Zit je vast en heb je hulp nodig?

01-04-2020

Voor mij staat voorop dat ik je op een professionele manier met tijd en aandacht voor jouw specifieke vragen als psychosociaal therapeut kan begeleiden. Ik kan je op een professionele manier begeleiden, zodat je zelfstandig en met zelfvertrouwen kan leven.

Rianne Noordzij staat voor je klaar

Daarnaast is contextuele therapie (dat is specifieke hulp in familierelaties) onderdeel van mijn werk-zaamheden. Ook begeleid ik mensen die na een traumatische ervaring, een ziekte of een burn-out weer aan de maatschappij deel willen nemen. Beter nog is het een burn-out te voorkomen en te leren omgaan met de (werk)druk.

Ook heb ik aandacht voor mensen die gaan sterven, voor mensen die op zoek zijn naar een voorganger die een herdenkingsdienst kan leiden en ook voor mensen die moeten leren leven met een lege plek in hun bestaan. Ik streef in mijn gesprekken naar openheid en openhartigheid, waarin uw persoonlijke overtuiging en vragen centraal staan. Graag ga ik met u samen op zoek naar datgene, waarmee u geholpen bent.

U krijgt voor een deel vergoeding als u aanvullend verzekerd bent bij een groot aantal verzekeraars.

Er is geen wachtlijst. Ik bied acute opvang voor mensen die in een wachtrij staan voor psychiatrische hulp.

“De waardevolle tips en opdrachten geven mij moed om weer verder te gaan. Dank Rianne voor je tijd, luisterend oor en je liefdevolle steun.”

Rianne Noordzij Psychosociale therapie en hulp in familierelaties 06-414 80 250 | pastorale@riannenoordzij.nl | www.riannenoordzij.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching