bruisende zaken

Dé makelaar van  Maassluis

Dé makelaar van Maassluis

01-05-2020

Wil je een huis in Maassluis of Maasland kopen of verkopen? Bij Prins NVM Makelaars moet je zijn! “De klant die voor ons kantoor kiest zal aangenaam verrast zijn door onze persoonlijke aanpak en onze service”, aldus eigenaar René Prins.

Hoe ik ons makelaarskantoor zou omschrijven? Als een no-nonsense kantoor!” Daar is René heel stellig over. “Eerlijkheid en realisme staan bij ons namelijk zeer hoog in het vaandel. Wij houden niet van zogenaamde gladde praatjes, maar vertellen onze klanten eerlijk hoe het ervoor staat. Een van de mooiste complimenten die ik ooit heb gekregen in de 31 jaar dat ik inmiddels in het vak zit, is dan ook dat ik een makelaar ben die zegt wat hij doet en doet wat hij zegt en datzelfde geldt ook voor mijn team.”

Plezier

Prins NVM Makelaars onderscheidt zich volgens René door de korte lijnen, de persoonlijke aanpak, de flexibiliteit en het goede agendamanagement. “Maar ons sterkste punt is toch wel dat wij echt plezier hebben in ons werk en ook willen dat onze klanten plezier hebben. Het kopen van een huis moet volgens ons voelen als een feestje en daar dragen wij maar al te graag ons deskundige steentje aan bij. Om wat voor huis – groot of klein – het ook gaat, want iedereen is bij ons welkom.”

Onderlinge klik

Dat iedereen welkom is, meent René oprecht, maar hij plaatst er wel meteen een kanttekening bij. “Een makelaar moet wel bij je passen en er moet een onderlinge klik zijn, van beide kanten. Alleen dan durft een klant ons immers volledig te vertrouwen en kunnen wij de klant de beste dienstverlening bieden die wij in huis hebben. Maar als die klik er inderdaad is, dan zijn wij dé makelaar voor jou!”

‘Het kopen van een huis moet een feestje zijn’

Prins NVM Makelaars | Eigenaar: René Prins | Noordvliet 15, Maassluis | 010-2600020 | www.prinsnvmmakelaars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV