column

Natuurlijke oplossing  tegen zadeltassen en plaatselijk vet

Natuurlijke oplossing tegen zadeltassen en plaatselijk vet

01-06-2020

Zelfs in een tijd dat het mode is om meer ‘curves’ te hebben is het niet voor iedereen prettig. Naast dat het esthetische als frustrerend kan worden ervaren, kan het ook gepaard gaan met pijn.

OORZAAK ZADELTASSEN EN PLAATSELIJK VET

Zadeltassen zijn plaatselijke vetophopingen aan de zijkant van de bovenbenen en rondom de heupen. Deze kunnen heel hardnekkig zijn. Ook vrouwen die van nature slank zijn, kunnen te maken krijgen met dikke bovenbenen.

Zadeltassen zijn er in vele vormen, van subtiel tot heel aanwezig. Het hebben van zadeltassen is enerzijds genetisch bepaald maar wordt ook beïnvloed door voeding en beweging.

LPG Endermologie behandeling

De 100% natuurlijke, niet-agressieve en non-invasieve endermologie techniek activeert vetcellen (adipocyten) en gebruikt mechanische stimulatie om de natuurlijke lipolyse te stimuleren en huid te verstevigen. Je kunt het zien als een echte workout voor de huid, waarbij deze prettige massage een einde maakt aan het dilemma: afslanken of verstevigen?

ACTIE! Bij een kuur van 15 behandelingen ontvangt u de duo slimming express box cadeau ter waarde van € 82,-

Beauty & Skincare Schiedam | Rubensplein 8B, Schiedam | 010 - 24 60 985 | beautyskincareschiedam.nl facebook.com/BeautySkincareSchiedam | instagram.com/beautyskincareschiedam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching