column

Ooglift zonder operatie

Ooglift zonder operatie

01-07-2020

De Fibroblast behandeling is een ooglift zonder snijden die slechts dertig minuten duurt. De resultaten zijn spectaculair. In sommige gevallen kan echter een tweede behandeling nodig zijn. Deze kan na zes tot acht weken uitgevoerd worden.

Het resultaat van de behandeling is blijvend uiteraard maar de natuurlijke huidverslapping en veroudering blijft uiteraard doorgaan.

De eerste twee dagen kan de huid in meer of mindere mate gezwollen zijn; dit verschilt per persoon. Ook ontstaan zeer kleine korstjes. Deze vallen er vanzelf af (niet krabben!). Dit kan tussen de vijf en zeven dagen duren. Je kunt deze plekjes veilig camoufleren.

De behandeling kan worden toegepast op verslapte oogleden, rimpels, grove poriën, acne littekens, littekens


• onmiddellijk resultaat
• vrijwel pijnloos
• geen littekens
• korte behandeltijd

Wat wilt u verbeteren aan uw huid? Informeer naar het behandelplan wat bij u past!

De Brauwweg 46, Schiedam 06-52578303 | www.lovebeautynails.nl beauty.bydaisy_official

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching