bruisende zaken

Veel meer dan gewoon een dameskapper!

Veel meer dan gewoon een dameskapper!

01-04-2020

Senay Ercanlar en haar dochters Dilara en Derda zijn alle drie kapsters. Gedreven door hun liefde voor het vak besloten zij hun krachten te bundelen in een eigen kapsalon: DSD The Beauty’s. Dames kunnen hier terecht om hun haar te laten knippen of verven, maar ook voor andere beauty-behandelingen voor een totale look.

We zorgen er voor dat iedereen zich hier thuis voelt

 

Alleen dames

“We hebben er bewust voor gekozen om ons alleen te richten op dames”, vertellen Senay, Dilara en Derda. “Vrouwen kunnen hier daardoor in alle privacy ook andere schoonheidsbehandelingen laten doen, het geeft net een wat relaxtere sfeer.” Ook meisjes tot 12 jaar zijn overigens welkom.

Voor iedereen

De kapsalon heeft dankzij de stijlvolle inrichting een luxe uitstraling. “Vaak zijn mensen dan ook verrast door de betaalbare prijzen die we hanteren. Die laagdrempeligheid vinden we belangrijk. Ook als je wat minder te besteden hebt, moet je je haar kunnen laten knippen. We zorgen er bovendien voor dat iedereen zich hier thuis voelt. We maken altijd tijd voor een praatje, soms fungeren we een beetje als psycholoog voor de mensen die hier komen. En dat doen we graag. Kennelijk wordt het gewaardeerd, want we krijgen regelmatig complimenten en zelfs kleine cadeautjes van onze klanten.”

Van top tot teen

Naast het knippen en kleuren van je haar (ook bruidskapsels en -make-up!) kun je bij DSD The Beauty’s kiezen voor verschillende andere beauty behandelingen; o.a. waxen, epileren van de wenkbrauwen (met touw of wax), wimperextensions, en make-up. “Daarbij werken we met kwaliteitsproducten van merken die we ook zelf gebruiken.”

Op je mooist

De naam van de zaak heeft (naast de beginletters van de drie gedreven dames) een speciale betekenis. “De term ‘The Beauty’s’ verwijst naar de visie van waaruit wij werken. Wat ons betreft is iedere vrouw sowieso al mooi, maar wij zorgen er voor dat je er echt op je best uitziet, zodat je hier met opgeheven hoofd de salon verlaat!”

 

Maak nu een afspraak 06-26404907

Borodinlaan 64, Schiedam | 06-26404907

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


04689 Tos Ontstoppingsservice BV