column

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

Uw uiterlijke verzorging, onze passie!

01-10-2020

In 2015 opende Beauty & Skincare Schiedam de deuren aan het Rubensplein. De schoonheidssalon biedt een breed scala aan behandelingen voor gezicht, lichaam, handen en voeten, en is gespecialiseerd in huidverbetering. Naast vrouwen weten ook steeds meer mannen de weg naar Beauty & Skincare Schiedam te vinden. Yvette, Romy Vicky en Willemijn maken van ieder bezoek een succes zodat elke klant tevreden de deur uitloopt.

LPG Endermologie Dit is de behandeling voor het tegengaan van cellulite, plaatselijke vetten en een verslapte huid. De behandeling is niet pijnlijk, het werkt zelfs zeer ontspannend en is een weldaad voor het lichaam. Endermologie is een bewezen effectieve techniek die ontwikkeld en gepatenteerd is door LPG. In wetenschappelijke onderzoeken is aangetoond dat lipomassage de lipolyse verbetert.

De Linfopress Bij de behandeling met de Linfopress zal je huid strakker worden en in omtrek verminderen. De pijn in je benen, van je spataderen en je rusteloze benen wordt minder. De rolletjes op je buik en rug worden minder. Je kunt weer genieten van een wandeling en nog mooier, JIJ durft eindelijk dat rokje weer aan! En zelfs die bikini op het strand komt in zicht.

Cavitatie Lipo 3 Veel mensen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de moeilijke lichaamsdelen, zoals buik, heupen en billen. En liposuctie mag dan door velen worden gezien als het ultieme redmiddel, het is een pijnlijke, risicovolle en dure ingreep. Cavitatie is hét alternatief om van overtollig vet af te komen, zonder gevaarlijke operatie, maar met hetzelfde effect.

Uiversal Contour Wrapping Voel het verschil! De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten(als detox behandeling), wordt Universal Contour Wrap vooral omwille zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies. Versteviging en verstrakking!

Mooi van binnen & van buiten

Beauty & Skincare Schiedam | Rubensplein 8B, Schiedam | 010 - 24 60 985 beautyskincareschiedam.nl | FB BeautySkincareSchiedam instagram beautyskincareschiedam

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11154 Diana's Nutrition coaching